Wat en waarom kristal healing?

een Sansara Kristal Healing sessie is een diep relaxerende, geestelijk verjongende, (met kleren aan en minimum contact) therapie waarbij kristallen op het lichaam geplaatst worden (dat in een staat van relaxatie verkeert).

Het doel is het evenwicht van de energiecentra van de mens in balans te brengen. Energetische blokkades op te heffen door het zelfgenezende vermogen in ieder van ons te stimuleren en te activeren. Een spirituele groei en zuivering van de geest zijn niet uitgesloten.

een Sansara Kristal Healing helpt ons op alle gebieden, aangezien bepaalde onevenwichten op energetisch vlak zich kunnen manifesteren als fysieke kwalen of emotionele kwesties.

Sansara Kristal Healing bevordert goede gezondheid & energetische hygiëne via fysieke & energetische samenwerking van de kristallen. Doordat het organisme zich synchroniseert met de frequentie van de kristallen.

Sansara is gecertificeerd door: „Hibiscus Moon“.  „Hibiscus Moon“ gecertificeerde Kristal healers herkennen kristallen als krachtige energieke hulpmiddelen. Het is essentieel dat degenen die gebruik maken van kristallen voor healing voldoende opleiding hebben genoten om dit op een effectieve, veilige en verstandige wijze uit te voeren.

Een „Hibiscus Moon“ gecertificeerd Kristal healer heeft een goed begrip van het menselijk elektromagnetisch veld en hoe kristallen hier interactief mee samenwerken. Ze zijn getraind om onevenwichten of blokkades te herkennen binnen dit veld met behulp van Kristal energie.

Verschillen tussen Kristal Healing en massage

Bij Sansara massages worden vooral de bloedcirculatie bevorderd, afvalstoffen verwijderd, vermoeide en gespannen spieren verlicht, doorbloeding in de spieren bevorderd, knopen en verklevingen weggewerkt. Naast de fysiologische effecten is het ook heerlijk ontspannend voor zowel lichaam als geest. De innerlijke rust zal het zelfgenezende effect bevorderen.

Bij Sansara Kristal Healing wordt er vooral op de energievelden gewerkt binnen het systeem van de persoon.
Om daar een goede doorstroming te verkrijgen en blokkades sneller te laten transmuteren in bruikbare energie word er met kristallen gewerkt op deze energiecentra. De frequentie van de kristallen en het sturen van de juiste energie zorgen hier voor die trigger die nodig is om mogelijks het zelfhelende aspect in ieder van ons te activeren.

Massages werken eerder op het fysiologische vlak terwijl kristalsessies eerder op het energetische veld werken.
De uitwerking van beiden zal onderliggend transparant verband houden.


 Het zou ideaal zijn mochten beiden in balans zijn. In onze huidige maatschappij is dit heel moeilijk waar te maken.... Daarom is het belangrijk jezelf of iemand anders regelmatig een sessie te schenken om lichaam en geest zoveel mogelijk in harmonie te houden.

 

 

Amethist2